Družine s kronično bolnimi otroki


VABLJENI

na predavanje in delavnico pod vodstvom Jesperja Juula,

4. maj – 7. junij 2010

Familylab Slovenija v sodelovanju z zavarovalnico Vzajemna, d. v. z., pripravlja DRUŽBENO ODGOVORNO AKCIJO, namenjeno staršem in družinam s kronično oz. dolgotrajno bolnimi, prikrajšanimi oz. tako ali drugače hendikepiranimi otroki.

Z izdajo knjige in s predavanjem priznanega družinskega terapevta Jesperja Juula ter delavnico pod njegovim vodstvom želimo staršem ponuditi konkretno psihosocialno podporo, kakršne sicer v našem prostoru ni – ali pa je vsaj ni dovolj.

Zato smo veseli, da lahko vse zainteresirane povabimo na BREZPLAČNO PREDAVANJE Jesperja Juula, ki ga organiziramo ob izidu njegove knjige »Družine s kronično bolnimi otroki« in je namenjeno staršem in strokovnim delavcem vseh profilov, ki se srečujejo s kronično bolnimi otroki ali otroki s posebnimi potrebami in njihovimi družinami.

Predavanje bo v torek, 4. maja 2010, ob 18h, v Festivalni dvorani v Ljubljani.
Udeležba je BREZPLAČNA, prvih 500 udeležencev pa bo prejelo v dar po en izvod knjige.

Obvezna je predhodna prijava, ki jo opravite na tej povezavi.

Po prijavi boste po elektronski pošti prejeli vstopnico; z njo boste lahko na predavanju prevzeli svoj izvod knjige »Družine s kronično bolnimi otroki«.

Predavanje bo trajalo dve uri, potekalo bo v angleščini, poskrbljeno bo za simultani prevod!

Mesec dni pozneje se lahko udeležite CELODNEVNE DELAVNICE za starše kronično bolnih otrok pod Juulovim vodstvom.

Delavnica za starše bo v ponedeljek, 7. junija 2010, od 9h do 17h, v dvorani Knjižnice Otona Župančiča v Ljubljani.

Udeležba je BREZPLAČNA, vendar omejena (sprejeli bomo do 100 staršev), zato so obvezne predhodne prijave na info@familylab.si.

Ob priložnosti prisrčno vabljeni tudi na tiskovno konferenco ob izidu knjige »Družine s kronično bolnimi otroki«, ki bo v torek, 4. maja 2010, ob 11h, v dvorani Knjižnice Otona Župančiča v Ljubljani. Navzoč bo tudi avtor, ki bo na voljo za vprašanja in komentarje.

ZA DODATNE INFORMACIJE PIŠITE NA info@familylab.si ALI POKLIČITE 031 649 749 (Ivana Gradišnik)